Information för konstnärer om utställningen, det flyter

”Det flyter”

 

Konstpoolen i Nynäshamn vill bjuda in alla att delta i vår konstkalander: ”det flyter” som kommer att resultera i en samlingsutställning här hos oss med vernissage den 6:e maj.

 

Tekniken ni måste använda för att delta måste flyta. Ex. akvarell, tusch, bläck, med eller utan blyerts, tusch, kritor, akryl, olja osv... Snabba skisser, färgplumpar, teckningar, tumavtryck. Ditt uttryck- din konst- din bild.

 

Varje dag i april, från den 1 -30 april kommer vi titta på inskickade bidrag och välja ut en bild för den dagen som publiceras på konstpoolens facebook kl 19. Verket kommer sedan att vara med på utställningen i maj. Utställningen kommer att hängas som en kalender. I hallen kommer man se bilderna i datumordning från 1/4 - 30/4.

 

Ex. Vi får 7 bilder 1 april, vi väljer ut en av dessa. Vi får 10 bilder 2 april, vi väljer ut en av dessa. Slutligen kommer samlingsutställningen att bestå av 30 bilder. Vi kommer presentera varje vinnande bidrag på facebook Konstpoolen…så skicka igen och igen…nya förändrade bilder, humor, samhällskritik, uttrycksfulla bilder, insiktsfulla bilder, intryck, skönhet, förändra/lägg till eller som filosofen Herakleitos uttryckte det med orden "Man kan inte två gånger kliva ner i samma flod" - och med det klassiskt grekiska uttrycket panta rei "allt flyter".

 

Vi kommer inte att spara en bild från någon dag och sen välja den till en annan dag. Det blir alltså ett vinnande bidrag första april, ett vinnande bidrag den andra april osv.

Ni skickar era bidrag till info@konstartera.se alt. Facebook, messenger alt. Sms till 0707775567.

 

Ni måste skicka in era bilder digitalt.

 

Alla konstverk måste vara till försäljning under utställningen i maj och Konstpoolen tar 30% i provision.

 

Utvalda Konstverk lämnas eller skickas in mellan 2-4 maj, kl 12-18. Konstnären står för fraktkostnad.

 

Det är hög tid att fatta pensel och penna, första chansen att skapa ett vinnande bidrag är redan den 1:a april.

 

Nu hoppas vi att ni låter färgen flöda och penseln jobba.

 

Varmt välkommen att delta.

Väl mött

Konstpoolen

 

Copyright © All Rights Reserved